fbpx

Fælles om kærligheden til fødevarer

Vi er mere end blot fødevaretransport. Vi er en helhedsløsning, der tilbyder en oplevelse – en oplevelse af kvalitet. 

Det starter med bilerne:

Rene, velholdte biler, der køler/fryser dine fødevarer, præcis som de har behov for. 

Dertil kommer chaufføren:

En uddannet, certificeret chauffør, der ved hvad det kræver, at fragte dine fødevarer med professionalisme og venlighed.

Emballagen er også vigtig:

Det er det første din kunde ser. Og derfor er det vigtigt, at oplevelsen af den emballage, dine fødevarer pakkes i, stemmer overens med den kvalitet dine fødevarer står for. Vi udvikler hele tiden på vores emballage-udbud, så du kan tilbyde den bedste indpakning til dine fødevarer.

Et aktiv valg skaber forbindelse:

Din kunde kan få muligheden for at modtage dine fødevarer i en specialdesignet modtagerkasse, skabt til at passe bedst muligt på dine fødevarer. Når din kunde foretager sit valg, skabes en helt anden oplevelse af forbundethed til den kvalitet dine fødevarer opnår.

Vores specialdesignede køl-og-frys-biler sikrer de mest optimale omstændigheder for, at dine fødevarer kan holde sig friske i så lang tid som muligt. Det betyder, at når du vælger Cool Penguin, er vi sammen om at bekæmpe madspild og give danskerne den bedste oplevelse af lokale, danske fødevarer. 

På køl hele vejen er altså ikke bare noget vi siger – det er et aktivt valg om at gøre det bedste for dine fødevarer.

Ærlighed og gennemsigtighed står centralt hos Cool Penguin. 

Vi tror på, at medlemsskab er fællesskab og det vil vi gerne bygge på et gensidig ærlig og professionel grundlag. Derfor glæder vi os over, når du kontakter os med ris og/eller ros – vi vil nemlig gerne lære dig og dine fødevarer bedre at kende! 

Vi kalder det miljøpositivt!

Cool Penguin er skabt med ønsket om at gøre noget godt for de danske fødevareproducenter, for de danske fødevarer og for miljøet. Vi er ikke bange for at tænke anderledes og i alternative løsninger for den danske fødevaretransport – men at have med fødevarer at gøre, sætter af og til sine begrænsninger for bæredygtigheden. Fødevaresikkerheden må komme i første række!

Med miljøpositivt mener vi derfor, at vi bestræber os på at indføre så mange af vores bæredygtige idealer for din fødevaretransport. Men fødevaresikkerheden kommer før bæredygtige principper.

Vi udfordrer status quo og du kan derfor forvente, at der løbende vil komme nye miljøpositive alternativer til de nuværende praksisser indenfor vores fødevaretransport.

Cool Penguin har en mission: vi vil optimerer forholdende for vækst for de danske fødevareproducenter. 

Det skal være slut med krav om pakkeantal, slut med strafgebyrer og slut med utrygge forsendelser i uautoriserede biler. 

Vi har skræddersyet abonnementspakker, så der både er plads til de helt små forsendelsesfrekvenser, såvel som de helt store.

Der er også plads til dig!

Har du spørgsmål?

Skriv til os

Ring til os

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på tlf. +45 61 46 80 56, mail: kontakt@coolpenguin.dk

Eller udfyld formularen herunder og vi svarer dig hurtigst muligt

Contact Form Demo (#2)
Cool Penguin - Din Nye Fødevaretransport

Skriv til os

Ring til os

Hold dig opdateret

Vi sender ikke mange, men de nyhedsbreve vi sender, indeholder relevant information om vores løsning, udvikling på området omkring fødevaretransport og spændende fortællinger fra jer som medlemmer.

Sign up