fbpx

"Mælkemanden" er tilbage

En Cool Pingvin

Vores mælkemand er en Cool Pingvin, der fragter dine fødevarer på køl hele vejen. Vi har taget hastværket ud af den danske fødevaretransport, for kvalitet vokser bedst, når man tager sig den tid det kræver og med omtanke for det man laver. Håndværket i netop dét, forstod datidens mælkemand og det forstår vi også. Her på siden kan du læse mere om, hvordan Cool Penguin bringer mælkemandens ånd tilbage.

Cool Penguin har endnu ikke mange år på bagen, men det har selve grundtanken om, hvordan vi transporterer fødevarer. Vi drømmer os tilbage til dengang mælkemanden kom med morgenfrisk mælk, direkte til danskernes hoveddør. Dengang var man sikret frisk mælk hver dag, leveret af sin lokale mælkemand, som hilste imødekommende og tilbød fleksible betalingsmuligheder. Det var en tid, hvor vi var tættere på fødevarerne, på deres oprindelse og på deres rejse frem til køkkenbordet. Det var også en tid, hvor genanvendelse af emballage var en selvfølgelighed, i et system, der fungerede som smurt. Det vil Cool Penguin gerne bringe tilbage.

Vi ser fremad, med inspiration fra bakspejlet. Smarte, enkle og automatiserede digitale processer behøver ikke at mangle sjæl. Vi har taget mælkemandens ånd med ind i det 21. århundredes fødevaretransport. For selvfølgelig skal det være smart og lige til at booke en transportør, men det gør ikke noget, at man samtidig møder en smilende og imødekommende Cool Penguin, der håndterer dine fødevarer med lige så megen respekt som du selv ville.

Har du spørgsmål?

Skriv til os

Ring til os

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på tlf. +45 61 46 80 56, mail: kontakt@coolpenguin.dk

Eller udfyld formularen herunder og vi svarer dig hurtigst muligt

Contact Form Demo (#2)
Cool Penguin - Din Nye Fødevaretransport

Skriv til os

Ring til os

Hold dig opdateret

Vi sender ikke mange, men de nyhedsbreve vi sender, indeholder relevant information om vores løsning, udvikling på området omkring fødevaretransport og spændende fortællinger fra jer som medlemmer.

Sign up